На Донбасі російські окупанти масово гинуть від передозування наркотиками, а також часто скоюють самогубство просто на очах інших бойовиків.

Про це повідомили на офіційній Facebook-сторінці Операції об'єднаних сил.

"У підрозділах окупаційних військ РФ дуже низький морально-психологічний стан. Не припиняються самогубства та дезертирство особового складу. Вживання алкоголю та наркотиків у них стає нормою, і їхні ватажки втрачають контроль над підлеглими.

Тільки на минулому тижні у окупантів було зафіксовано 4 смертельні випадки внаслідок передозування наркотиками, одна спроба самогубства та декілька залишень місць служби зі зброєю. Також у ворожих підрозділах постійно фіксуються випадки підриву особового складу на власних мінах", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: Міноборони
Військові, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Окрім цього, як наголошується, за даними розвідки незаконні збройні формування РФ знову мали втрати особового складу та техніки, нарвавшись на жорстку віддачу з боку українських героїв.

"За підтвердженими даними розвідки, втрати російсько-окупаційних військ за минулий тиждень з 6 по 12 липня склали: загиблі – 25 осіб; поранені та травмовані – 16 осіб; Окрім того, за минулий тиждень нашими воїнами знищено 6 одиниць ворожої техніки. Серед них, дві самохідні артилерійські установки, дві артилерійські гаубиці, бронеавтомобіль виробництва РФ "Тигр" та один армійський колісний позашляховик", - наголосили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові прощаються із загиблим героєм - підірвався на міні шакалів Путіна, Галичина в сльозах

Як повідомляв Знай. ua, Путіна вже тіпає від Зеленського: "Обіцяв вирішити"

Також Знай. ua писав, Резніков спрогнозував повернення Донбасу: "Займе мінімум 25 років"