Директором з управління взаємовідносинами з органами державної влади призначено Дмитра Романюка, який ще у 2004 році, будучи студентом, кинув яйце в тодішнього кандидата в президенти України Віктора Януковича.

Про це йдеться в офіційній заяві "Укрзалізниці".

"До команди менеджерів Укрзалізниці долучається керівник із багаторічним досвідом роботи в державних органах влади. Дмитро Романюк очолив вертикаль управління взаємовідносинами з органами державної влади АТ "Укрзалізниці", - йдеться в повідомлені.

Зокрема, Романюк був саме тим студентом, який в 2004 році кинув яйце в кандидата в президенти України, главу Партії регіонів Віктора Януковича. З жовтня 2019 року дотепер Романюк обіймав посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Укрзалізниця, фото з вільних джерел
Укрзалізниця, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Зараз Укрзалізниця потребує покращення взаємодії з органами державної влади. Професійна координація роботи на цьому напрямку сприятиме розвитку компанії, підтримці важливих для Укрзалізниці законодавчих ініціатив, зокрема, схваленню нової редакції Закону України "Про залізничний транспорт". Саме тому ми підсилюємо нашу команду досвідченим фахівцем і сподіваємось на плідну спільну роботу та швидкі результати", — наголосив в.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик.

Варто відзначити, що Укрзалізниця відновила рух приміських і міжобласних поїздів після карантину. Однак дана ситуація не торкнулася Чернівців. Там так не ходять поїзди, які пов'язують місто зі Львовом і Києвом.

Також стало відомо, що Укрзалізниця пообіцяла продавати 100% квитків на місця в потягах, які йдуть з Києва у регіони та з регіонів до Києва.

Нещодавно Знай повідомляв, що в Укрзалізниці забули про карантин геть і катають пасажирів у вагонах з антисанітарними умовами.