Дівчина, яка проводжала свою матір на потяг у Миколаєві, травмувалася з вини провідника. Їй довелося на ходу вистрибнути з вагона потягу.

Про це нещодавно повідомила постраждала Анжеліка Войлокова на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами дівчини, їй довелося вистрибувати з вагона на ходу, тому що провідник не попередила проводжаючих про відправлення потягу "Херсон-Львів" №109. Через помилку працівниці "Укрзалізниці" дівчина отримала травму ноги і руки.

Потім Анжеліка передзвонила на "гарячу" лінію національного перевізника і повідомила про інцидент у потягу.

Постраждала зазначила, що реакція "Укрзалізниці" і оперативна відповідь її приємно здивували. Мабуть, ситуація вирішилася, бо публікацію через добу було видалено.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український журналіст, блогер і політичний оглядач Сергій Наумович звернувся до своїх читачів з дуже цікавими питаннями і кадрами. Блогер нагадав українцям, в якому жахливому стані перебувають пасажирські вагони національного залізничного перевізника, компанії "Укрзалізниця".

Як повідомляв портал Знай.ua, Укрзалізниця відновить рух поїздів дальнього сполучення з Чернівців. Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що залізничний концерн запустить ще три потяги до Чернівців. Тепер городяни зможуть виїхати до Києва, до Львова і Одеси.

Також портал Знай.ua писав, що в Харкові Укрзалізницю зловили на порушеннях карантинних обмежень. Пасажири поїзда "Інтерсіті" розповіли і показали, як вони їхали. За вимогами карантину люди придбали 2 квитка через одне місце, але в реальності виявилося, що були продані всі місця в вагоні, а не 50%.