Юлія Панкова в програмі "Ревізор" 11 сезон у Кривому Розі зупинилася в найбільш бюджетному готелі міста – "Імперіалі", що на вулиці Стрельникова. Однак просто так ніч не пройде, адже основна мета ревізора – перевірити якість сервісу готелю.

Для чистоти експерименту команда "Ревізора" зняла найдешевший і найдорожчий номери. Слід зауважити, що нічна ревізія в готелі "Імперіал" вийшла досить моторошною.

"Ревізор" перевірив "Імперіал", скріншот з відео
"Ревізор" перевірив "Імперіал", скріншот з відео

Готель знаходиться в будівлі колишнього гуртожитку. Виглядає відповідно. Ревізор перевірила найдешевший, вартістю 100 грн за ліжко-місце, і найдорожчий (за 800 грн) варіант. З плюсів абсолютно нічого не було виявлено.

Однак мінусів було достатньо. Зокрема, слід зауважити, що номер хостелу більше схожий на камеру в тюрмі. Постіль стара і вицвіла, шпалери і стеля сиплеться. У загальній душовій - сміття, бички. Та й сам душ працює абияк. Особливий шок викликала туалетна кабінка без дверей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Не порадував і найдорожчий номер, вартістю 800 грн за ніч. У ньому штори були в жахливих плямах, підвіконня обшарпані і та не дуже чисті. Постіль також з плямами і волоссям. Рушники схожі на ганчірки для підлоги - цікаво, хто такими наважиться витиратися. У джакузі також було знайдено неприємні "сюрпризи" - волосся і недопалки.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в РНБО хочуть екстрадувати з Білорусі в Україну найманців "Вагнера": "Плацдарм для дій проти нашої країни"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.uа" писав, українські міста бунтують проти посилення карантину — яка ситуація в червоних зонах