З'явилася інформація, що українська столиця, Чернівецька, Рівненська та Івано-Франківська області наближаються до позначки 50% заповненості лікарень пацієнтами з covid-19. Однак, Київ вже повідомляє про 52% зайнятих ліжок.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню глави Міністерства охорони здоров'я України Максима Степанова на брифінгу.

Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay
Лабораторія, коронавірус, фото: Pixabay

"На рубежі 50% знаходяться зараз і Київ, і Чернівецька область, Рівненська область, Івано-Франківська область — ті області, де ми фіксуємо велику кількість хворих і велику кількість людей, які госпіталізуються", — заявив Максим Степанов.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Станом на 14 серпня в Україні коронавірусом захворіло 87 872 осіб, з них 46 797 одужали, летальних випадків — 2011. Другий день поспіль фіксують антирекорди за кількістю нових випадків зараження, за минулу добу захворіло 1732 осіб, днем раніше — 1592.

Швидка, скріншот: YouTube
Швидка, скріншот: YouTube

Через те, що в Києві лікарні першої хвилі вже заповнені більш, ніж на 52%, Київ з 17 серпня опиниться в жовтій карантинній зоні. Тим часом, у Києві готують лікарні другої хвилі для пацієнтів з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, весілля українців відправило в червону зону цілий район-міністр Степанов попередив про небезпеку банкетів.

Як повідомляв Знай.uа, ще чотири країни поповнили "зелений" список: куди можна їхати вже зараз.

Знай.uа писав, медогляд не обов'язковий, навіть якщо обов'язковий, - Степанов остаточно заплутав українців новими правилами.