Не дожила до понеділка: померла Ірина Печерникова, найкрасивіша актриса СРСР

Зірка радянського кіно Ірина Печерникова, яка зіграла головну роль у відомому фільмі "Доживемо до понеділка", померла у віці 74 років. Актриса лише один день не дожила до ювілею. Про смерть Ірини Печерникової повідомив кінокритик В'ячеслав Шмиров. Причини смерті артистки не повідомляють. Видання зазначають, що Печерникова перед смертю хворіла.

Читайте Знай в Google News!

Батькам школярів дозволили вибирати форму навчання: піти в онлайн або на екстернат

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Батьки дітей, які ходять до школи, зможуть отримати можливість самостійно обирати форму навчання для своїх дітей. Відзначається, що зараз доступні традиційна, дистанційна, екстернат або домашня форми. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Школярі в масках, скріншот відео
Школярі в масках, скріншот відео

Вечірка для нардепів: працівниці нічних клубів влаштували голий протест під Кабміном, рейв продовжили кияни

У День знань, 1 вересня, біля Кабміну напівголі дівчата влаштували дискотеку в знак протесту проти закриття нічних клубів через коронавірус. У незвичайній акції взяли участь працівники ресторанів і клубів, активісти, а також кілька популярних столичних діджеїв.

Під Кабміном напівголі дівчата влаштували дискотеку, скрін з відео
Під Кабміном напівголі дівчата влаштували дискотеку, скрін з відео

На Сумщині жінки без масок потрапили під дуло пістолета копів

2 вересня у місті Путивль Сумської області патрульний поліцейський погрожував жінкам вогнепальною зброєю. Про це повідомляє громадська організація "Стоп корупції" у Facebook.

поліцейський зі зброєю, скріншот з відео
поліцейський зі зброєю, скріншот з відео

"Знайшли дурня!" - український телеведучий попався на крадіжці на Маврикії

На Новому каналі стартував тревел-проєкт "У кого більше?", в якому українські ведучі в екзотичних країнах намагаються за три дні заробити якомога більше грошей. Подружжя Оля Манько і Максим Узол прилетіли на Маврикій, де різними способами намагалися обіграти один одного. І якщо Оля шукала чесний заробіток, то Максим вирішив трохи схитрувати.

Кадр з програми "У кого більше?"
Кадр з програми "У кого більше?"

Кияни жорстко розкритикували кандидатку в мери столиці Верещук: ″Ти б місто спочатку вивчила, візіонерка″

Кандидат в мери Києва від партії Слуга народу Ірина Верещук осоромилась в прямому ефірі, не зумівши відповісти журналістам, де знаходиться історичне місце у столиці. Журналіст Hromadske запитав у Ірини Верещук, як дістатися до Пріорки, на що нардепка відповіла, що не знає і не вважає за потрібне про це говорити.

Ірина Верещук, скрін з відео
Ірина Верещук, скрін з відео