На Новому каналі стартував тревел-проєкт "У кого більше?", в якому українські ведучі в екзотичних країнах намагаються за три дні заробити якомога більше грошей.

Подружжя Оля Манько і Максим Узол прилетіли на Маврикій, де різними способами намагалися обіграти один одного. І якщо Оля шукала чесний заробіток, то Максим вирішив трохи схитрувати.

Щоб заробити, ведучий хотів продати кокоси, перед цим зірвавши їх з пальм на найближчому пляжі. І все б нічого, якби його не "спалив" охоронець і не почав за ним гнатися.

"Якби ти зірвав один, щоб попити, я б нічого не сказав. Але ти хотів їх продати, а так не можна. Адже це наші кокоси, з нашого пляжу, вони не продаються", - дорікнув Узола охоронець і змусив викинути екзотичні плоди.

Кадр з програми "У кого більше?"
Кадр з програми "У кого більше?"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Такий варіант Максима не влаштував: він знайшов спосіб забрати кокоси і відправився з краденим на інший пляж.

"Знайшли дурня! Я всі руки через ці кокоси обдер, і тепер так просто їх не віддам, - обурився Узол. - Правда, особливо заробити мені не вдалося: люди мене не розуміли, думали, що пропоную почистити кокос, а не купити його. Виявилося, що я прийшов в невдалий день — на пляжі були тільки маврикійці, у яких у дворах ростуть свої кокоси, або вони купують їх дешево на оптових базах".

Макс Узол, кадр з відео
Макс Узол, кадр з відео

Нагадаємо, нові випуски реаліті "У кого більше?" виходять щопонеділка о 19:00 на Новому каналі.

"У кого більше?"- тревел-реаліті, яке випускає Новий канал. У ньому три пари ведучих наважилися на екстремальну гру: хто заробить більше грошей в чужій екзотичній країні? За правилами, за три дні їм потрібно попрацювати в трьох місцях, заробити на їжу, нічліг і залишити якомога більше грошей в кишені — адже той, у кого більше, отримає приз, а той, хто програв, понесе покарання.

Раніше повідомлялося, що тревел-ведуча Нового каналу Оля Манько на проєкті "У кого більше?" навчилася відвертому танцю.

Також Знай.uа писав, що у ток-шоу "Таємниці ДНК" на СТБ покажуть жалісливу історію про дітей.

Читавйте, які сюрпризи для телеглядачів готують Новий канал, СТБ та ICTV в осінньому сезоні.