Зірка радянського кіно Ірина Печерникова, яка зіграла головну роль у відомому фільмі "Доживемо до понеділка", померла у віці 74 років. Актриса лише один день не дожила до ювілею.

Читайте Знай в Google News!

Про смерть Ірини Печерникової повідомив кінокритик В'ячеслав Шмиров, пишуть російські ЗМІ.

Причини смерті артистки не повідомляють. Видання зазначають, що Печерникова перед смертю хворіла. Останнім часом вона вкрай рідко з'являлася на публіці. І лише один день не дожила до ювілею. За іронією долі вона не дожила до понеділка і померла за 1 день до свого ювілею.

Ірина Печерникова прославилася в один момент, зігравши молоду вчительку у фільмі "Доживемо до понеділка". Однак на самому піку популярності одна з найкрасивіших актрис радянського кіно залишила професію, оселилася в глухому селі в Ярославській області й жила там разом з подругою Ніною, з якою дружила понад 40 років, та кішкою Анфісою.

Ірина Печерникова була заміжня тричі. Заради першого чоловіка музиканта Збігнєва Бізона артистка виїхала до Польщі. Але там їй не вдалося стати популярною актрисою. Потім був другий шлюб з актором Борисом Галкіним, який тривав шість років. Цей союз теж закінчився розлученням.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Третій шлюб з актором Олександром Соловйовим став найтрагічнішим в долі зірки радянського кінематографа. Красунчика з "Зеленого фургона" знайшли мертвим на вулиці. Після того як її коханий загинув, а потім, через день після похорону помер батько, Печерникова надовго потрапила в лікарню, в клініку неврозів.

"Час не лікує, тільки притуплює ледь-ледь", - зізнавалася актриса в одному з інтерв'ю.

Вийшовши з клініки, артистка вирішила виїхати з Москви в глухе село.

"Моєму будинку понад 100 років. Тут тиша, солов'ї співають, зовсім інші думки. Але з цивілізацією тут складно: до магазину три кілометри", - була відвертою Печерникова.

Вона казала, що її не лякає відсутність цивілізації. Актриса зізналась, що все своє життя цуралася людей, навіть коли перебувала на піку популярності.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка серіалу "Вороніни" помер – боровся за життя до останнього подиху

Як повідомляв портал Знай.ua, на 44-му році життя помер виконавець ролі Чорної пантери Чедвік Боузман.

Також Знай.ua писав, у Тернополі несподівано пішов з життя відомий і заслужений артист драматичного театру.