В Україні на 94 - му році життя помер перший кардинал серед латинських львівських архієпископів Мар'ян Яворський. Про це повідомила прес-служба Львівської архиєпархії Римо-Католицької церкви в Україні.

Читайте Знай в Google News!

"На 94-му році життя помер кардинал-пресвітер Мар'ян Яворський-єпископ-сеньйор Львівської архиєпархії Римсько-Католицької Церкви. 44 архієпископ-Митрополит Львівський латинського обряду і перший кардинал серед латинських львівських архієпископів, який співпрацював з трьома понтифіками: св. Іоанном Павлом II, Бенедиктом XVI і Франциском", – йдеться в повідомленні.

Також про смерть митрополита повідомив і висловив співчуття міський голова Львова Андрій Садовий у Facebook.

"щирі співчуття всій католицькій громаді у зв'язку з відходом у вічність видатного львів'янина архієпископа-Митрополита Львівського Кардинала Мар'яна Яворського. Львів завжди буде пам'ятати про Вас як про свого громадянина, архієпископа і релігійного мислителя", - написав львівський мер.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Щирі співчуття усій католицькій спільноті з приводу відходу до вічності видатного львів’янина...

Geplaatst door Андрій Садовий op Zaterdag 5 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Франківщині помер легендарний лікар, який допоміг Феміді розкрити сотні моторошних злочинів.

Як повідомляв Знай. ua, померла Ірина Печернікова, найкрасивіша актриса СРСР.

Також Знай. ua писав, що Тернопільщина схилила голови у скорботі, пішов у небесне воїнство ветеран АТО.