Руйнівний тайфун "Хайшен" наблизився до південного узбережжя Південної Кореї. Тайфун обрушився на місто Ульсан. Більше 1 тисячі людей евакуйовані, а понад 300 рейсів в 10 аеропортах, включаючи Міжнародний аеропорт Чеджу, були скасовані. Міністерство безпеки країни додало, що закритий в'їзд в національні парки і деякі національні поїзди припинені.

Читайте Знай в Google News!

Про це пише Reuters.

тайфун на Філіппінах
тайфун на Філіппінах

Крім того, в Японії близько 440 тисячі будинків в південно-західному районі Кюсю залишилися без електрики в понеділок вранці після урагану. 32 людини були поранені, в тому числі жінка, яка впала зі сходового прольоту в темряві. 2 мільйони людей евакуйовано.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В Японії на острові Кюсю близько 430 тисяч будинків залишилися без електрики після того, як на нього обрушився супертайфун "Хайшен".

Закриті фабрики, школи, магазини, підприємства в західних префектурах Японії. Сотні авірейсів скасовані, призупинено залізничне сполучення.

До стихії готуються також в російському Примор'ї і на Корейському півострові.

Тайфун "Хайшен", що рухався до південних островів Японії вже кілька днів, в неділю істотно посилився і досяг берега близько першої години дня за московським часом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зими більше не буде? Українці вперше відчули глобальне потепління на собі

Як повідомляв портал "Знай.ua", посівна 2020 - як зберегти вологу в ґрунті та отримати високий врожай

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі