Права рука Зеленського Разумков заговорив про легалізацію зброї, проституцію і марихуани

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вже рік перебуває на цій посаді. Він не діє в інтересах лише однієї партії "Слуга народу", намагаючись прислухатися і до опозиції, прискіпливо дотримуючись регламенту. Це і є великим подразником для обранців президентської партії і самого Володимира Зеленського.

Читайте Знай в Google News!

Дмитро Разумков, скріншот з відео
Дмитро Разумков, скріншот з відео

Українських водіїв змусять платити драконівський штраф за "скручування" пробігу авто

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно у Верховній раді ряд народних депутатів зареєстрували законопроєкт № 4039, який пропонує штрафувати за махінації з пробігом автомобіля від 3400 гривень до 34 тисяч гривень. Крім того, згідно з проєктом закону, показники одометра слід вказувати при реєстрації, обліку та технічному контролі транспортних засобів.

водій за кермом, фото Pxhere
водій за кермом, фото Pxhere

Помер зірка улюблених радянських фільмів та серіалів Сергій Колтаков

У понеділок, 7 вересня, стало відомо про смерть відомого радянського і російського актора Сергія Колтакова. Цього року йому могло б виповнитися 65 років. Про трагедію повідомив російський гуморист Семен Слєпаков на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Колтаков, кадр з фільму
Сергій Колтаков, кадр з фільму

"Слуги" бажають розділити українців: "віддалена" або "надомна" робота

Пандемія COVID-19 надала українцям і роботодавцям законну можливість організувати роботу віддалено, проте вона використовується не всіма, оскільки правові аспекти подібного рішення досі не до кінця врегульовані.

В Україні різко змінилися ціни на картоплю — врожай дав про себе знати

На сьогоднішній день оптові ціни на картоплю коливаються в межах від 5,5 до 7 гривень за кілограм. Для порівняння, в кінці серпня 2019 року картопля відвантажувалася за ціною від 7 до 10 гривень за кілограм. Таким чином, ціни на картоплю за рік знизилися в середньому на 25-30%.

Картопля на ринку, скріншот відео
Картопля на ринку, скріншот відео

Закоханий у солов'їну французький співак присоромив музикантів, які соромляться співати рідною українською

Французько-український виконавець Поль Манондіз понад п'ять років живе в Україні, оскільки закохався в киянку Олену. Вони одружилися у 2014 році і перший рік прожили в Парижі, а потім приїхали на батьківщину жінки і тепер 34-річний музикант планує отримати друге громадянство.