У понеділок, 7 вересня, стало відомо про смерть відомого радянського і російського актора Сергія Колтакова. Цього року йому могло б виповнитися 65 років.

Читайте Знай в Google News!

Про трагедію повідомив російський гуморист Семен Слєпаков на своїй сторінці в Instagram.

"Помер геніальний артист і приголомшлива людина - Сергій Михайлович Колтаков. Тонкий, розумний, талановитий, безстрашний, з чудовим почуттям гумору. Прощайте, Сергію Михайловичу! Вас буде дуже сильно не вистачати", - написав Слєпаков.

Варто уточнити, що причини загибелі артиста досі невідомі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сергій Колтаков народився в Барнаулі в 1955 році. У 1979 році закінчив акторський факультет ГІТІСу в Москві. Дебютував у кіно в 1981 році у фільмі "Валентина" режисера Гліба Панфілова.

Відзначимо, що Колтаков знявся в декількох десятках популярних картин. Серед його робіт – "Дзеркало для героя"," Мистецтво жити в Одесі", роль Федора Карамазова в серіалі "Брати Карамазови", "Двоє на острові сліз", "Союз порятунку" та багато інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на 91-му році життя 29 серпня помер народний артист СРСР Володимир Андрєєв. Актор помер на своїй дачі від мікроінсульту.

Як повідомляв портал Знай.uа, 1 вересня стало відомо про смерть знаменитого радянського і російського актора Бориса Клюєва.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві пішла з життя російська естрадна співачка Валентина Легкоступова.