Французько-український виконавець Поль Манондіз більше п'яти років живе в Україні, так як закохався в киянку на ім'я Олена. Вони одружилися в 2014 році і перший рік прожили в Парижі, а потім приїхали на батьківщину жінки і тепер 34-річний музикант планує отримати друге громадянство. Про це повідомив "Global Village".

Читайте Знай в Google News!

Він вивчив українську мову, якою тепер вільно спілкується і співає, але з Оленою більше не разом. Поль розповідає, що не співатиме російською мовою, бо надто любить Україну. "Співати російською - це знищувати майбутнє своєї країни", - заявив виконавець.

Адже вважає, що його відразу ж вбили, якби він заспівав німецькою мовою під час франко-німецької війни. Також він вважає, що виступати в Москві українським артистам жахливо.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Йому не подобається той факт, що музичну індустрію контролюють 3-4 Продюсерські компанії, тому новим, молодим виконавцям практично не дають можливість вийти на велику сцену і заявити про себе.

"Тільки що відбувається якийсь великий концерт або торжество – завжди одні й ті ж, Олег Винник, Ольга Полякова і Дзідзьо", — розповідає Поль Манондіз. Ще він заявив, що у нього вже готове два альбоми, один з яких буде в жанрі рок. І те, що про його пісні говорять, як про меланхолійних, він вкрай не згоден, так як намагається створювати музику, щоб люди могли відчути певну описану ситуацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Анна Сєдокова влаштувала еротику в басейні, засмаглі груди підкорили мільйонів.

Як повідомляв "Знай.ua", Сергій і Сніжана Бабкіни трепетно привітали 10-річну доньку: про такий подарунок мріяв кожен.

Знай.ua писав, Тіна Кароль на "Танцях з зірками" змусила заздрити принцес "Діснея" казковою сукнею.