В ОБСЄ погодилися надати людину, яка проводитиме спільне патрулювання українських позицій разом з представниками РФ, в якості одноразової дії. Детальніше про це розповів Леонід Кравчук під час ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Читайте Знай в Google News!

Як пояснив колишній президент і представник ТГК, українська сторона зажадала, щоб представник ОБСЄ зайнявся патрулюванням спільно з РФ.

"Ми не заперечуємо (проти спільного патрулювання - ред.) за однієї умови, якщо там буде представник ОБСЄ. В ОБСЄ з нами погодилися і сказали, що такого представника нададуть в рамках виключення, як одноразова дія, яка в майбутньому не буде повторюватися", - зауважив він.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Леонід Кравчук заявив, що обговорення цього питання відновиться лише після того, як підкомісія ТГК з безпеки проведе консультації.

"Вперше був присутній пан Козак - радник Путіна. Я був здивований. Він дуже енергійно у форматі ультиматуму сказав, що Україна врешті-решт повинна вирішити, чи вона буде виконувати Мінські домовленості, чи ні", - розповів Кравчук.

Політик повідомив, що Росія звинуватила Україну в тому, що під час режиму тиші українські війська проводили інженерні укріплення позицій. Що примітно, ОБСЄ заперечила версії Російської Федерації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що бойовики атакували місію ОБСЄ.

Як повідомляв портал Знай.иа, на Донбасі окупанти підступно підпалювали траву кулями і стріляли по ЗСУ.

Також Знай.иа писав, що українці зворушливо оспівали подвиг героїв АТО, загиблих за Україну.