З київського хмарочоса "Гулівер" щез веселковий прапор - у ТРЦ вирішили припинити транслювати на своїй будівлі прапор ЛГБТ+ через погрози Нацкорпусу.

Як відомо, вечорами на стінах будівлі з’являвся ЛГБТ-прапор поки радикали не прийшли протестувати проти "пропаганди гомосексуалізму".

8 жовтня представники "Нацкорпусу" прийшли з файєрами під стіни ТРЦ протестувати проти трансляції прайд-прапору. Вони звинуватили заклад у пропаганді гомосексуалізму та заявляли, що ТРЦ краще показувати "україноцентричні цінності" і висловлювати повагу до загиблих в АТО солдатів ЗСУ.

У відповідь на закиди радикалів, PR-директорка "Гулівера" Тетяна Атаджанова нагадала, що ТРЦ на кожен День незалежности показує на будівлі прапор України, а минулого року на День незалежности показували фотографії загиблих воїнів АТО.

Жінка також додала, що прапор ЛГБТ з’явився на будівлі як реклама, за яку заплатили гроші.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У спільноті ЛГБТ вже відреагували на дії Нацкорпусу.

Активісти "Київпрайду" висловили обурення діями "Нацкорпусу" та рішенням ТРЦ, у відповідь вони оголосили про проведення власної акції.

Про це організація "КиївПрайд" повідомила в соцмережах.

‼️ У зв'язку з вчорашніми подіями, показ прайд-прапору на ТРЦ «Гулівер» від сьогодні буде припинено. 😠 Ми обурені, ні...

Geplaatst door KyivPride op Vrijdag 9 oktober 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, найбільший хмарочос Києва прикрасив символ ЛГБТ

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні вперше пройде АвтоПрайд

Також Знай.ua писав, у Запоріжжі пройде перший ЛГБТ-парад