Прес-служба Головного управління Національної поліції України в Запорізькій області повідомляє про те, що у Вільнянському районі 10-річна дитина втрутилася у сварку матері з батьком, що і призвело до смерті чоловіка 1979 року народження.

Читайте Знай в Google News!

Це сталося на тлі події в Харкові, де чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вбив вагітну дружину. Подія з дитиною трапилася 7 жовтня. У поліцію, близько 15:00, надійшло повідомлення про труп чоловіка, виявлений в одному з будинків по вулиці Преображенській.

10-річний син наніс своєму батькові ножове поранення, намагаючись заступитися за свою маму. Сім'янин частенько зловживав алкоголем і перебував на обліку, будучи винним у домашньому насильстві. За частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України було відкрито провадження за фактом смерті чоловіка. Триває встановленням усіх обставин події.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чернівчанин з двома товаришами по службі загинув у квартирі, замішаний невидимий вбивця. Встановлено, що померлі – військовослужбовці за контрактом, 23-річні уродженці Сумщини та Дніпропетровщини та 21-річний уродженець міста Чернівці. Чоловіки проживали в орендованому будинку, в якому їх і виявили.

Як повідомляв "Знай.ua", в Дніпрі Філатова "вмили" нашатирем, у справу втрутилися копи: "Нікого не боюся"

Знай.ua писав, фейкові штрафи за ПДР щосили розсилають довірливим українцям: як не потрапити "на вудку" шахраїв