Сьогодні, 18 жовтня, важка ракета-носій Falcon 9 стартувала на орбіту з черговою партією з 60 міні-супутників для поповнення орбітального угруповання глобальної мережі інтернет-покриття системи Starlink

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляється у Тwitter компанії. За повідомленням, ракета Falcon стартує з Комплексу LC-39A Космічного центру Кеннеді в штаті Флорида, а через 9 хвилин після запуску багаторазова частина ракети-носія приземлиться на безпілотну платформу в Атлантичному океані.

"SpaceX намітила неділю, 18 жовтня, о 8:25 ранку за часом східного узбережжя (15:25 за київським часом) для 14-ої місії Starlink, яка виведе на орбіту 60 супутників Starlink", – написали в SpaceX.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після поділу ступенів SpaceX посадить перший ступінь Falcon 9 на плаваючу платформу "Звичайно, я все ще люблю тебе", яка буде розміщена в Атлантичному океані.

"Falcon 9 запускає 60 супутників Starlink - на крок ближче до надання високошвидкісного широкосмугового Інтернету в місцях, де доступ був ненадійним, дорогим або зовсім недоступним", - йдеться у повідомленні SpaceX.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ілон Маск подарує Пентагону безпрограшна зброю, козир в рукаві армії США.

Як повідомляв Знай.ua, Цукерберг звинуватив Apple в монополії, але похвалив Google. У недавньому інтерв'ю "Axios on HBO" генеральний директор Facebook Марк Цукерберг поділився своїми думками про Apple App Store.

Знай.ua писав, вихлопна система для C8 Corvette перетворила спорткар на справжнього монстра, це треба почути