У Бразилії звичайна вулична кішка прославилася в мережі після порятунку дитини від розлюченого пса. Тварина відволікла на себе увагу, щоб врятувати життя малюка. На відео інциденту звернуло увагу видання Daily Star.

Читайте Знай в Google News!

10 липня камери відеоспостереження зафіксували хоробру поведінку безпритульної кішки в Бразилії. На кадрах видно, як малюк намагається дражнити собаку і кидає в неї камінь. Лютий пес відразу кидається на хлопчика, валить його на землю і починає кусати за голову і руки.

Потім на допомогу дитині прибігає безпритульна кішка, яка відволікає пса і змушує його гнатися за нею. У гонитві він забуває про дитину і тікає в інший бік дороги.

Вражаючі кадри з'явилися в мережі тільки в середині жовтня. Коментатори пишуть, що дитина сама спровокувала пса і їй не варто було кидати камінь у тварину. Вони також високо оцінили хоробрість кішки і назвали її героєм.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Кішок часто недооцінюють, але вони завжди піклуються про нас", - зазначив один з користувачів мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, борсучиху Іляну врятували від загибелі в трубі і вона стала всенародною улюбленицею: "Обожнює масажі".

Як повідомляв портал Знай.uа, маленький киянин став жертвою озвірілого пса: "Вчепився і не відпускав".

Також портал Знай.uа писав, як шкуродер жорстоко познущався над паралізованим псом – бив, як м'яч.