Завтра, 25 жовтня, в Україні відбудуться чергові вибори. Центральна Виборча Комісія інформує українців щодо речей, які потрібно взяти з собою, а також нагадують про необхідність дотримуватися дистанції. Вам потрібно мати з собою паспорт, маску і персональну ручку.

Читайте Знай в Google News!

Відповідні поради Знай.ua подає на основі рекомендацій ЦВК.

На дільницях вимірюватимуть температуру. Якщо ви відчуватимете себе погано - зможете проголосувати в окремій кабінці. Якщо ви хворієте на коронавірус, вам треба було раніше подати заявку і медичну довідку - до вас би прийшли, щоб ви могли проголосувати вдома.

вибори, скріншот з відео
вибори, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Будь ласка, не перебувайте у скупченнях, дотримуйтеся соціальної дистанції. Окрім того, не забувайте про нововведення у бюлетенях: відтепер потрібно не лише ставити галочку навпроти назви партії, але й вписати поруч цифру. Ця цифра - номер обраного вами депутата. Важливо, щоб і галочка і цифра стояли поруч - не можна голосувати за депутата відмінного від обраної вами партії. З іншого боку, ви можете не голосувати за конкретного депутата, а лише обрати партію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дональд Трамп "помилував" TikTok в США — "Я благословив".

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп шокував світ заявою про Шварценеггера: "Він помер..."