Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив, що Арнольд Шварценеггер мертвий. Президент США зазначив, що особисто бачив смерть актора та ексгубернатора Каліфорнії. політика. Про це повідомив кореспондент Yahoo News з Білого дому Хантер Уокер.

Це сталося ввечері, 11 липня, під час виступу на саміті про соціальні мережах в Білому домі.

"Арнольд Шварценеггер... Знаєте що? Він помер... Я був там", сказав глава США.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

71-річний актор відреагував на висловлювання президента Сполучених Штатів блискачично. Шварценеггер повідомив в Твіттері, що він "ще тут" і запропонував порівняти податкові декларації.

"Я все ще тут. Хочеш порівняємо податкові декларації, Дональд Трамп?", - відповів Залізний Арні.

Як пізніше пояснив журналіст Yahoo News, президент США заявив про смерть Шварценеггера, коли говорив про рейтинги реаліті-шоу "Учень". Трамп був його ведучим і продюсером з 2003 по 2015 роки, але залишив програму після обрання. Замість нього передачу до 2017 року вів Шварценеггер.

Як відзначило видання People, напередодні саміту Трамп помилився з датами початку своєї передвиборчої кампанії та обрання. Він заявив, що оголосив про участь в гонки в листопаді 2016 року, але насправді це сталося в червні 2015 року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський готується до зустрічі з американським лідером Дональдом Трампом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Єлизавета II і Міддлтон влаштували фурор на "вечірці Трампа".

Також Знай.uа писав, Меланія Трамп шокувала світ в'ялим тілом і втомленим виглядом.