8 липня дружина президента США Дональда Трампа Меланія відвідала місто Гантінгтон в штаті Вірджинія. Після поїздки перша леді Америки опублікувала в соцмережах ідеальні знімки, в пості до яких написала про досягнення своєї благодійної програми Be Best.

Проте їй не вдалося приховати невдалі фото, тому що користувачі майже відразу знайшли їх і опублікували у соцмережі Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Фотографи сфотографували дружину Трампа, коли та виходила з приватного літака. На знімках не складно помітити, що у Вірджинії в той день було вітряно. Отже, перед камерами перша леді США постала з трохи потріпаною зачіскою.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Меланія відчайдушно намагалася утримати свою сукню і волосся, позуючи на трапі літака, але марно.

Нагадаємо, недалеко від рідного міста першої леді США Меланії Трамп була помічена її дерев'яна статуя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Меланія Трамп з'явилася на урочистому військовому параді на честь Дня Незалежності США в невдалому вбранні.

Також портал Знай.uа писав, що Меланія Трамп перетворилася на стару Меган Маркл.