Президент Америки Дональд Трамп і його дружина Меланія завершили робочий візит к Японію і повернулися додому, до Вашингтона. Про це передає Clutch.

Минулого тижня розпочався офіційний візит президента Америки і його чарівної дружини Меланії у Японію. Кожна поява першої леді моментально фіксувалося у хроніці подій і гаряче обговорювалася усіма модними критиками. Меланія, яка славиться своїми неповторним стилем, і на цей раз не розчарувала. У поїздці перша леді США постаралася обіграти традиції приймаючої сторони і з'являлася у неймовірно красивих нарядах, які, безперечно, увійдуть у її рейтинг найкращих виходів.

А вчора президент і його чарівна дружина повернулися до Вашингтона. Гелікоптер приземлився на галявині біля Білого дому, поруч з яким вже юрмилися журналісти. Перед публікою 49-річна Меланія постала у темній скромній сукні від Calvin Klein, довжина якої була трохи нижче коліна. Як завжди перша леді зробила акцент на талії, а широка спідниця і класичні човники на шпильці додали образу жіночності.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто відзначити, що у цій же сукні ми вже бачили першу леді: влітку 2018 року під час саміту НАТО у ній вона відвідала концерт у каплиці Музики королеви Єлизавети у Ватерлоо. Ймовірно на третьому році перебування у статусі першої леді, Меланія не стала морочитися з новим образом і вирішила надягти стару сукню.

Повз папараці дружина Трампа, пройшла у темних окулярах, за якими, мабуть, хотіла приховати втомлений погляд. У цей день в образі Меланії все було не так… Від пильного погляду парацці неможливо було приховати явні вікові зміни: на всіх фотографіях чітко видно її в'ялі руки, які відразу ж стали предметом обговорення у Мережі.

На відміну від королеви Летиції, яка всього лише на три роки молодша за Меланію, біцепси першої леді виглядають, м'яко кажучи, не дуже.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі терміново ведуть сина до церкви.

Раніше Знай.uа повідомляв, новий вихід Олени Зеленської викликав бурхливе захоплення в українців.

Також Знай.uа писав, Олену Зеленську назвали українською Меланією Трамп.