Дружину президента Аргентини Маурісіо Макрі, Хуліану Авада, називають найстильнішою першою леді світу. Кожен вихід 43-річної модниці викликає справжній фурор у пресі. Передає Clutch.

Стилісти наголошують, що стиль Авада багато в чому схожий зі стилем Меланії Трамп: обидві жінки вибирають елегантні сукні та просто обожнюють твідові жакети Chanel.

На вечірні заходи перша леді одягає сукні в підлогу від найвідоміших дизайнерів світу, а коли Хулмана з'являється поруч з королевою Летицією, від парочки просто неможливо відірвати погляд.

Топ-10 ідеальних образу Хулианы Авада:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що перша леді США Меланія Трамп вразила стильним і елегантним образом.

Перед камерами перша леді США з'явилася в легкому весняному образі. Меланія Трамп зупинила свій вибір на вкороченому тренчі від бренду Burberry, який доповнила жовто-чорною шовковою хустинкою від Hermes. Саме це стало головним акцентом образу першої леді. Вона одягла чорні штани, які вигідно підкреслювали її струнку фігуру. Стильні окуляри і взуття на підборах чудово завершили сильний лук Меланії Трамп.

Крім цього, перша леді врахувала помилки попередніх своїх виходів. Тому у Вашингтоні Меланія Трамп постала перед фотографами з зібраними волоссям у хвіст і сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, перша леді США Мелані Трамп відвідала місто Талса напередодні 4 березня з офіційним візитом. Її прихильники були в захваті від нового образу і вдалого поєднання кольорів в ньому.

Раніше Знай.uа повідомляв, перша леді США Меланія Трамп дала всьому світу урок стилю, повністю одягнувши найпопулярніший відтінок цього сезону.

Також Знай.uа писав, іспанська королева Летиція знову вразила громадськість своїм стильним і бездоганним образом на прийомі в королівському палаці в Мадриді.