Перша леді США Меланія Трамп повернулася з родиною з відпустки, яку вони провели у Флориді. Меланія вразила стильним та елегантним образом.

Перед камерами перша леді США постала в елегантному весняному образі. Меланія Трамп зупинила свій вибір на укороченому тренчі від бренду Burberry, який доповнила жовто-чорною шовковою хустиною від Hermes. Саме це стало головним акцентом образу першої леді. Вона вдягнула чорні штани, які вигідно підкреслювали її струнку фігуру. Стильні окуляри та взуття на підборах чудово завершили сильний вигляд Меланії Трамп.

Окрім цього, перша леді врахувала помилки попередніх своїх виходів. Тому у Вашингтоні Меланія Трамп постала перед фотографами із зібраним волоссям у хвіст та сонцезахисних окулярах.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Меланія Трамп разом з Дональдом Трампом та сином Берроном повернулася до Вашингтона після вікенду у Флориді у неділю, 10 березня. Треба відзначити, що особняк в Палм-Біч є одним з улюблених місць відпочинку Трампів. У Білий дім сімейство доставили на вертольоті.

Варто зазначити, що завершення минулого робочого тижня видався у 48-річної Меланії Трамп вельми насиченим. Напередодні Міжнародного жіночого дня дружина президента США встигла прийняти в Білому домі гостей з Чехії — з візитом до Вашингтона завітав прем'єр-міністр цієї країни Андрій Бабіш з дружиною.

Нагадаємо, що 55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які тут же почали активно обговорювати в мережі.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, поки Трамп у відрядженні Меланія влаштувала у Білому Домі "50 відтінків сірого". На правах господині в середу, 27 лютого, Меланія провела важливу ділову зустріч.

Також портал "Знай.uа" писав, що Трамп зраджував Меланії, брехав і платив коханкам: адвокат розкрив брудні деталі особистого життя президента США.