Перша леді США Мелані Трамп відвідала місто Талса напередодні 4 березня з офіційним візитом. Її шанувальники були в захваті від нового образу та вдалого поєднання кольорів в ньому.

Для першої появи перед шанувальниками дружина Дональда Трампа обрала стильний образ, в якому поєднала лише два кольори.

Фігуру першої леді ідеально підкреслило пальто тьмяного пурпурного кольору від Bottega Veneta, з-під якого виглядав яскраво жовтий светр від Ralph Lauren. Неймовірне поєднання кольорів пікантно підкреслило смуглявість Меланії. Однак найбільше прихильників вразило її взуття - туфлі-човники в жовту клітинку з пурпурною основою від Manolo Blahnik.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Метою візиту дружини президента США є привернення уваги до її соціальної кампанії Be Best. Цей проект спрямований на боротьбу зі знущаннями, булінг в мережі, а також на забезпечення допомоги підліткам, які стають жертвами в таких ситуаціях.

Нагадаємо, що колишній адвокат президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Майкл Коен розповів про власну брехню, яку разом з лідером США допустив по відношенню до першої леді США, Меланії Трамп. Про це стало відомо в четвер, 28 лютого. Визнання прозвучало на слуханнях у комітеті з нагляду та урядової реформи Палати представників.

"Трамп - шахрай. Він попросив мене заплатити зірці фільмів для дорослих, з якою у нього був зв'язок, і збрехати про це його дружині, що я і зробив. Я дуже шкодую, що брехав першої леді. Вона - добра і хороша людина, я дуже її поважаю", - зізнався Коен.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Також Коен заявив, що комітету були надані чеки з особистих рахунків Трампа. Він платив порнозведе за те, щоб вона мовчала про їх порочний зв'язок, і сталося це вже після того, як Трамп став президентом. Платити екс-коханці йому знадобилося для того, щоб уникнути скандалу під час передвиборчої кампанії.

Раніше Знай.uа повідомляв, як Меланія Трамп "троллить" свого чоловіка і весь світ.

Нагадаємо, 55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які тут же почали активно обговорювати в мережі.