Колишній адвокат президента Сполучених Штатів Дональда Трампа Майкл Коен розповів про власну брехню, яку разом з лідером США допустив по відношенню до першої леді США, Меланії Трамп. Про це стало відомо в четвер, 28 лютого. Визнання прозвучало на слуханнях у комітеті з нагляду та урядової реформи Палати представників.

"Трамп - шахрай. Він попросив мене заплатити зірці фільмів для дорослих, з якою у нього був зв'язок, і збрехати про це його дружині, що я і зробив. Я дуже шкодую, що брехав першої леді. Вона - добра і хороша людина, я дуже її поважаю", - зізнався Коен.

Також Коен заявив, що комітету були надані чеки з особистих рахунків Трампа. Він платив порнозведе за те, щоб вона мовчала про їх порочний зв'язок, і сталося це вже після того, як Трамп став президентом. Платити екс-коханці йому знадобилося для того, щоб уникнути скандалу під час передвиборчої кампанії.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

До речі, самого Коена в минулому році засудили до трьох років тюремного ув'язнення за низку злочинів. Серед них - ухилення від сплати податків, порушення правил фінансування передвиборної кампанії, махінації в банківській сфері та надання неправдивих відомостей фінансовим органам США.

Як виявилося, порушення правил фінансування виразилося в нецільовому використанні коштів, зібраних республіканцями на передвиборну боротьбу. Частина з них була витрачена як плата за мовчання двом жінкам, які стверджують, що Трамп в минулому вступав з ними в позашлюбний зв'язок. Це були екс-порноактриса Стефані Кліффорд і колишня фотомодель Карен Макдугал.

За словами Коена, президент США особисто розпорядився про виплати і при цьому усвідомлював незаконність своїх дій. Але Трамп це заперечує.

Нагадаємо, Поки Трамп у відрядженні Меланія влаштувала в Білому Домі "50 відтінків сірого" - теж хороша.

Раніше повідомлялося, що перша леді США Меланія Трамп дала всьому світу урок стилю, повністю одягнувши найпопулярніший відтінок цього сезону.

Нагадаємо, 55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які тут же почали активно обговорювати в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, як Меланія Трамп "троллить" свого чоловіка і весь світ.