Меланія Трамп провела важливу зустріч у Білому домі, одягнувшись у сірий діловий костюм. Передає Clutch.

Поки президент США Дональд Трамп полетів у відрядження до В'єтнаму, його красуня-дружина не сидить без діла. На правах господині в середу, 27 лютого, Меланія провела важливу ділову зустріч. Вона поспілкувалася з Кайлашом Сатьяртхі (індійським активістом за права дітей і лауреатом Нобелівської премії) і Рейчел Рой (послом ООН і борцем за права жінок).

Для зустрічі перша леді вбралася у сірий діловий костюм, який багатьом, правда, здався занадто нудним. Вбрання складалося з міді-спідниці з маленьким ременем, водолазки і класичного піджака. Меланія також доповнила образ своїми улюбленими гостроносими човниками і фірмовою укладкою.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що перша леді США Меланія Трамп дала всьому світу урок стилю, повністю одягнувшись у найпопулярніший відтінок цього сезону.
Днями президент США Дональд Трамп відправився з сім'єю в сонячний Палм-Біч щоб відвідати родове помістя. Поїздка стала першою публічною появою Меланії у цьому році, до цього користувачі задовольнялися лише поодинокими публікаціями в Instagram.

Своєю першою появою Трамп показала один з найбільш вдалих зимових образів, який припав до душі багатьом іменитим стилістам.

Увечері, при поверненні у Вашингтон, Меланія продемонструвала не менш вдалий образ. Повсякденний лук першої леді складався з вузьких джинсів, джемпери та класичного пальто в тон. Образ доповнили витончені човники і фірмова укладка.

Нагадаємо, 55-річна екс-дружина Дональда Трампа Марла Мейплз опублікувала фотографії в бікіні, які тут же почали активно обговорювати у мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, як Меланія Трамп "троллить" свого чоловіка і весь світ.

Також Знай.uа писав, Меланія зачарувала сімейною ідилією з Трампом. Вона опублікувала в Instagram знімки, на якому подружжя виглядає дуже щасливим.