Багато хто помічає, що у стосунках подружжя Меланії і Дональда Трампа не все так гладко, і на публіці вони триматися відсторонено. Перша леді США ніколи не була помічена у скандалах, але вона часто висловлює своє невдоволення політикою чоловіка жестами і одягом. Передає Clutch.

Відмовилася переїжджати до Білого дому

Після інавгурації чоловіка Меланія залишилася жити в Нью-Йорку, а не переїхала у Східне крило Білого дому. Правда, оплата охорони для кожного з Трампів виявилася такою дорогою, що через півроку Меланія здалася.

Одягла коротку сукню в Саудівській Аравії

Меланія Трамп приїхала в одну з найбільш консервативних мусульманських країн світу в яскравому вбранні — платті по коліно.

Відмахнулася від руки чоловіка

Одного разу подружжя прилетіло у Тель-Авів. В аеропорту Дональд спробував було взяти дружину за руку, але Меланія вирвала свою долоню.

Фотографи, звичайно ж, все це зняли і ЗМІ ще довго обговорювали ситуацію. Швидше за все, подружжя перед цим посварилося.

Запустила кампанію проти кібербулінгу

Меланія Трамп вирішила зайнятися захистом дітей від кібербулінгу. Вона зустрілася з провідними компаніями, що працюють з інтернетом і обговорила з ними питання безпеки. Жарт у тому, що Дональд вважається одним із найбільш завзятих інтернет-тролів.

Одягла куртку зі словами "Мені, правда, плювати. А тобі?"

У такій куртці Меланія приїхала у притулок Нової надії, де живуть діти, розділені з батьками через політику Дональда Трампа. Таким чином вона хотіла звернутися до людей, які вважають, що у неї немає права підтримувати постраждалих від політики її чоловіка.

Тур в Африку і колоніальний шолом

Восени минулого року Меланія поїхала в тур по Африці, одягнувши шолом, який колись носили колоніальні війська. Що цим хотіла сказати перша леді? Її можна зрозуміти двозначно.

Встановила неоднозначні різдвяні ялинки

Прикрашаючи Білий дім до Різдва, Меланія встановила в ньому безліч яскраво-червоних ялинок. Користувачі вважають, що так перша леді хоче продемонструвати свою владу і показати, що буде з її ворогами.

Нагадаємо, скандал з новорічних розмовою Трампа з дитиною, під час якої він заявив, що Санти не існує, набирає обертів.

Раніше Знай.ua повідомляв, Мелания розповіла про різдвяні ігри з Дональдом.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилися шокуючі фото Трампа.