Президент Америки Дональд Трамп не поїде на різдвяні канікули до Флориди через складну ситуацію з бюджетом країни.

Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті Білого дому.

"Через припинення роботи уряду президент Трамп залишиться в Вашингтоні, а перша леді повернеться з Флориди, щоб вони могли провести Різдво разом", - заявила секретар Білого дому Сара Сандерс.

Президент США Дональд Трамп вирішив залишитися у Вашингтоні і не їхати на свою віллу у Флориді на Різдво через ситуацію з бюджетом і припиненням роботи федеральних структур.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше глава Білого дому Трамп планував провести 16 днів у своєму маєтку Мар-о-Лаго в Палм-Біч, що знаходоться у штаті Флорида. Сам Дональд Трамп називає його "зимовим Білим домом".

Маєток Трампа у Флориді

"Уже давно в родині прийнято проводити різдвяні канікули в Мар-а-Лаго", - розповів секретар дружини президента США Меланії Трамп.

В суботу в США деякі держустанови призупинили роботу, оскільки демократам і республіканцям не вдалося домовитися щодо законопроекту про бюджет з-за фінансування проекту стіни на кордоні з Мексикою. На виділення 5 млрд доларів для проекту наполягали Дональд Трамп і представники Республіканської партії, однак його прийняття заблокувало більшість Демократичної партії в Сенаті.

Слід зазначити, що в 2018 році уряд США вже в третій раз припинило свою роботу. Подібне в останній раз траплялося в 1977 році.

Нагадаэмо, що в.о. глави апарату Білого дому Мік Малвані до виборів президента США жорстко критикував Дональда Трампа. Він називав його "жахливою людиною".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким.

Президент США Дональд Трамп заявив, що фальшиві новини "намагаються зобразити зовсім іншу картину". Американський лідер назвав свою позицію з Російської Федерації та Китаю жорсткою, але справедливою.

Також "Знай.uа" писав, що Мэттис пішов, в Білому домі заявили: Це було благородною річчю.