Президент США Дональд Трамп запланував у суботу важливу зустріч в Білому домі. На ній планують обговорити питання безпеки на кордоні.

Про це він повідомив у своєму Twitter.

"Буде ланч в Білому домі з великою групою з питань безпеки кордону", - лаконічно написав Дональд Трамп.

В суботу в США деякі держустанови призупинили роботу, оскільки демократам і республіканцям не вдалося домовитися щодо законопроекту про бюджет з-за фінансування проекту стіни на кордоні з Мексикою. На виділення 5 млрд доларів для проекту наполягали Дональд Трамп і представники Республіканської партії, однак його прийняття заблокувало більшість Демократичної партії в Сенаті.

Слід зазначити, що в 2018 році уряд США вже в третій раз припинило свою роботу. Подібне в останній раз траплялося в 1977 році.

Нагадаємо, Трамп вибрав дизайн сталевого бар'єру на кордоні з Мексикою: ефективно і красиво

Президент США Дональд Трамп показав, як буде виглядати стіна на кордоні з Мексикою. Вона, на думку президента, буде охороняти Америку від незаконного вторгнення потоків мігрантів. Раніше повідомлялося, що між Сполученими Штатами Америки та Мексикою стіну зведуть не з бетону, а з художньо оформленої сталі.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Трамп висловив свою позицію по Росії: раніше не було президента, який би був більш жорстким

Президент США Дональд Трамп заявив, що фальшиві новини "намагаються зобразити зовсім іншу картину". Американський лідер назвав свою позицію з Російської Федерації та Китаю жорсткою, але справедливою.

ТакожЗнай.иа" писав, що Мэттис пішов, в Білому домі заявили: Це було благородною річчю

Сандерс сказала, що Білий дім буде шукати заміну Мэттису. Новина про майбутню відставку міністра послідувала після того, як Білий дім оголосив про виведення військ з Сирії та появила інформація про аналогічні кроки щодо Афганістану. Обидва рішення були зустрінуті посадовими особами Пентагону і Держдепартаменту США з опозицією.