Популярний український режисер і продюсер Олег Боднарчук розповів про те, скільки коштує шоу відомої артистки Ані Лорак. Також Боднарчук відверто поділився, з ким би з популярних артистів він не став би співпрацювати.

Відповідне відео опублікували на каналі "POLITEKALIFE" в YouTube.

Режисер Олег Боднарчук дав відверте інтерв'ю, в якому поділився всіма цікавими подробицями свого життя в шоу-бізнесі. Боднарчук говорив про те, як він співпрацював свого часу з артисткою російської сцени Аллою Пугачовою і співачкою Світланою Лободою.

Крім того, український продюсер "відкрив завісу" і розповів, скільки коштує шоу "Diva" популярної співачки Ані Лорак, яка давно переїхала в Росію і активно побудувала там професійну кар'єру.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

"Це відкрита інформація, воно коштувало близько 4 мільйонів доларів", - відверто сказав український продюсер.

Він згадав цікаву історію зі свого життя, а саме про момент, коли в 2011 році екстравагантний артист Філіп Кіркоров запросив його режисувати шоу.

Тоді у Боднарчука запитали, який розмір його гонорару, але він не зміг відповісти, і тоді Кіркоров сам вирішив призначити йому гонорар – 30 тисяч євро.

Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "POLITEKALIFE" в YouTube

Далі режисер розповів, з ким з популярних артистів він би не став працювати. Перш за все, він не хотів би співпрацювати з репером Олексієм Потапенко, оскільки вони один одному не цікаві.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Крім того, він згадав і відомого артиста Ігоря Крутого, який свого часу шукав режисера для свого ювілейного концерту, але Боднарчук нібито висунув занадто жорсткі умови. Режисер хотів показати Крутого в новому часі, але для того друзі виявилися важливішими.

"Ми по-доброму поговорили, потиснули один одному руки і розлучилися на дружній ноті", - підсумував український продюсер Олег Боднарчук.

Нагадаємо, що режисер Олег Боднарчук розповів, як йому працювалося з Аллою Пугачовою та Ані Лорак.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у мережі показали, як би виглядала артистка Ані Лорак на Хеллоуїн.

Також "Знай.ua" писав, що фанатам Ані Лорак показали, який зовнішній вигляд вона мала 10 років тому.