Чим небезпечна домашня консервація

поділитись
Тривала пастеризація не гарантує безпечне споживання домашніх консервів

Тривала пастеризація не гарантує безпечне споживання домашніх консервів.

Додавання до консервації аспірину може викликати алергію, а варення з кісточками – навіть складні отруєння.

Також небезпечною для нирок є велика кількість оцту й солі. Рослинні жири у консервованих салатах можуть стати збудниками панкреатиту, а погано помиті фрукти та ягоди – приховувати грибки.

"Користь домашнього варення значно перебільшена, оскільки від варіння розкладається 70 % вітаміну С", – розповіли експерти журналістам сайту "Комсомольської правди".

Як повідомляв раніше сайт "Знай.ua", способів приготувати смачну й безпечну консервацію існує чимало.

Автор матеріалу: 
Znaj.ua
Теги: 
консервація, кулінарія
Кабмін спрогнозував курс на три найближчих роки
0
0
12:41 19.04.2018
Місцева газета вийшла із расистським заголовком
0
0
12:36 19.04.2018
Рада підтримала звернення Порошенко до Вселенського патріарха
0
0
12:32 19.04.2018
В Україні змінять систему реабілітації хворих
0
0
12:11 19.04.2018
Приблизно 40% української економіки знаходиться в тіні
0
0
11:56 19.04.2018