Тривала пастеризація не гарантує безпечне споживання домашніх консервів.

Додавання до консервації аспірину може викликати алергію, а варення з кісточками – навіть складні отруєння.

Також небезпечною для нирок є велика кількість оцту й солі. Рослинні жири у консервованих салатах можуть стати збудниками панкреатиту, а погано помиті фрукти та ягоди – приховувати грибки.

"Користь домашнього варення значно перебільшена, оскільки від варіння розкладається 70 % вітаміну С", – розповіли експерти журналістам сайту "Комсомольської правди".

Як повідомляв раніше сайт "Знай.ua", способів приготувати смачну й безпечну консервацію існує чимало.

Популярні новини зараз
Працював усе життя — а пенсії вистачить лише на хліб: після індексації українці бідніють "Бусифікація" під забороною, але підрозділи виснажені: кого пошлють на "нуль" Заплатите за всіх сусідів: "Київводоканал" терміново попередив споживачів Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Показати ще