Тривала пастеризація не гарантує безпечне споживання домашніх консервів.

Додавання до консервації аспірину може викликати алергію, а варення з кісточками – навіть складні отруєння.

Також небезпечною для нирок є велика кількість оцту й солі. Рослинні жири у консервованих салатах можуть стати збудниками панкреатиту, а погано помиті фрукти та ягоди – приховувати грибки.

"Користь домашнього варення значно перебільшена, оскільки від варіння розкладається 70 % вітаміну С", – розповіли експерти журналістам сайту "Комсомольської правди".

Як повідомляв раніше сайт "Знай.ua", способів приготувати смачну й безпечну консервацію існує чимало.

Популярні новини зараз
Газу не вистачає: початок опалювального сезону відкладається Пенсіонерам нагадали про 90-денний ліміт: запізнилися – пенсію скоротять Водії, готуйтеся: з 12 жовтня всі пасажири повинні виходити з авто Школярі не вміють навіть списати: вчителька показала, як учні провалили тест через Google
Показати ще