Найманців з РФ годують на Донбасі гнилими овочами

поділитись

0

728

Нові подробиці про те, як на Донбасі поводять себе російські військові: вони калічать себе, щоб не воювати і харчуються при цьому неякісною їжею

Російські найманці, які воюють на боці сепаратистів Донбасу, почали скаржитися на погане харчування. Їм частіше готують їжу з "гнилих овочів". Головне розвідувальне управління Міноборони підтверджує цю інформацію і повідомляє, що найманців з РФ на Донбасі перевели на особливе харчування в зв'язку з релігійними святами, швидше за все мається на увазі піст.

"Близько третини щомісячного грошового утримання передається начальникам продовольчих служб для придбання якісних продуктів на продовольчих ринках і в супермаркетах", - йдеться у зведенні української розвідки на сайті Міноборони.

Військові зазначають, що друга особливість серед бойовиків Донбасу в тому, що вони завдають собі каліцтва і ламають військову техніку, щоб не воювати. Для цього застосовують тактику сліпих снарядів і куль. Такі випадки зафіксували в Новоазовську на Маруіпольском напрямку, а також в районі Горлівки, Шахтарську та Макіївці. Найчастіше "травмують" керівний склад.

Українська розвідка знайшла ще одного російського військового, який керує відділом кадрів 2 АК ЗС РФ, який дислокується в окупованому Луганську. Ним виявився російський підполковник Степанян Самвел Едуардович, який знаходиться на Донбасі з березня 2016 року.

Читайте також: У разі повномасштабної війни на Україну чекають великі втрати - експерт

Нагадаємо, що президент Петро Порошенко заявив, що на Донбасі воюють більше п'яти тисяч російських військових.

Автор матеріалу: 
Znaj.ua
Теги: 
гнилі овочі, Міноборони, російські військові, українська розвідка
Lexus 20-річної Олени Зайцевої зафіксували камери спостереження
0
0
12:00 20.10.2017
Соцмережі, м'яко кажучи, в шоці
0
0
11:58 20.10.2017
1 мільйон українців уже в Польщі, найближчими роками сусіди готові прийняти ще 5 мійльонів українців
0
0
11:00 20.10.2017
Найманець дуже комфортно почуває себе у Сирії
0
0
10:52 20.10.2017