У Чернівцях хочуть збудувати сміттєпереробний завод.

Менше ніж за місяць, відповідну петицію про будівництво такого заводу підписали понад 250 чернівчан і тепер її будуть розлядати міські депутати.

Така информація з'явилася на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Петиція про будівництво сучасного сміттєпереробного заводу у Чернівцях за 5 днів до завершення голосування зібрала необхідну кількість голосів. Наразі її підтримали 264 мешканці міста.

«Чернівцям потрібен сучасний сміттєпереробний завод, здатний не тільки приймати, сортувати і переробляти відходи, але й використовуючи передові технології видобувати електроенергію з газу», - вважає автор петиції Микола Гунько.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після голосування, петицію повинні розглянути на відповідній комісії та підготувати на сесію проєкт рішення щодо підтримки чи не підтримки цієї петиції.

Нагадуємо, що у Чернівцях, 9 липня, під час отримання неправомірної вигоди правоохоронці затримали співробітника військкомату.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові лікар-психіатр прогоріла на ганебному вчинку - вимагала конверт за діагноз у найнещасніших

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі схопили банду в погонах - грабували і збували зброю руками "злочинців", яких кидали потім за ґрати