У Чернівцях правоохоронці змогли запобігти самогубству. Про це повідомили в патрульній поліції міста.

Як повідомляється, двоє патрульних здійснювали Нічний обхід вулиці Старожучківський шлях. На мосту вони помітили молодого чоловіка, який переступив через перила і був готовий зістрибнути вниз. Біля хлопця перебувала дівчина, яка намагалася відрадити його від спроби суїциду. Вона тримала його, але в разі, якби він зістрибнув, врятувати не змогла б.

У Чернівцях патрульні врятували хлопця, який хотів стрибнути з мосту.

У Чернівцях патрульний прикував до себе хлопця, який хотів стрибнути з мосту Детально: https://bit.ly/3j3Ys5s

Geplaatst door ТВА / TVA op Vrijdag 25 september 2020

Патрульні швидко зорієнтувалися - вони завели розмову з хлопцем, під час якого один з офіцерів пристебнув себе наручниками до руки потенційного самогубця.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Трохи пізніше наручники перестебнули до поручнів моста, тим самим убезпечивши хлопця від необдуманого вчинку.

Поки правоохоронці відволікали молодика, їм на допомогу прибув другий екіпаж патрульної поліції. Хлопця зняли з перил і передали медикам для огляду.

Нагадавши, київські лікарні "колекціонують" пацієнтів з одним і тим же діагнозом: "Точно не Covid-19?"

Як повідомляв портал Знай.ua, житель Києва Олексій Краснощеков отримав позитивний тест на коронавірус, і зараз проходить лікування в одній зі столичних лікарень. У вівторок, 22 вересня, його доставили з високою температурою в медустанову. За його словами, вільні місця опинилися тільки в коридорі.

Також портал Знай.ua писав, що у 30 кілометрах від Києва медики змушені рятувати життя жителів цілого району на іржавій старій машині і без медикаментів. Для виїзду до хворих коронавірусом їм дали всього 1 захисний костюм на бригаду.