Стало відомо про те, сто професори ЧНУ нагородили високою нагородою посмертно.

Таким чином, повідомляється, що професори Чернівецького національного університету Володимира Маслюченка нагородили знаком «За наукові та освітні досягнення». На жаль, сталося це посмертно.

На жаль, посмертно... Професора, доктора фізико-математичних наук, завідувача кафедри математичного аналізу Маслюченка...

Geplaatst door Olga Martynyuk op Woensdag 7 oktober 2020

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написала Ольга Мартінік, декан факультету математики та інформатики Чернівецького національного університету.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За її словами, ця висока нагорода повинна була стати сюрпризом для вченого до його ювілею, 70-річчя.

Нагадаємо, що чоловік помер наприкінці вересня, і так і не встиг отримати свою заслужену нагороду

Він не дожив всього один день до свого сімдесятиріччя.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що президент України Володимир Зеленський нагородив 27 військових з літака Ан-26, що розбився під Чугуєвом, медалями "За військову службу Україні", 26 - посмертно.Відповідний указ № 421/2020 глава держави підписав сьогодні, 6 жовтня.

Про це повідомляє прес-служба офісу президента.

Нагадаємо, раніше Зеленська в жалобі довела харків'ян до сліз: "Нехай земля буде для них небом"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові прощаються із загиблими в катастрофі Ан-26 курсантами-сумує вся Україна

Також «Знай.иа " писав, що Батько загиблого під Чугуєвом курсанта прокоментував стан української авіації: "труни з крилами"