Президент України Володимир Зеленський відзначив мужність загиблого нещодавно народного депутата, координатора групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука державною нагородою.

Глава держави посмертно нагородив Дмитра Тимчука орденом "За мужність" (III ступеня). Про це йдеться у відповідному указі Президента.

Володимир Зеленський підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України. Згідно з цим документом, Тимчук посмертно нагороджений орденом "За мужність" III ступеня "за значний внесок у соціально-економічний, культурно-освітній розвиток Української держави, багаторічну сумлінну працю та вагомі професійні досягнення".

Як відомо, Тимчук загинув 19 червня в Києві від вогнепального поранення в голову. За попередньою робочої версєюї правоохоронців, нардеп застрелився при чищенні нагородної зброї - пістолета.

Нагадаємо, основною версією загибелі народного депутата Дмитра Тимчука слідство розглядає самогубство

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко розповів, за що могли вбити нардепа Тимчука

Також Знай.ua писав, з'явилися нові факти про трагічну смерть Дмитра Тимчука.