У середу, 19 червня, у Києві від вогнепального поранення у голову помер народний депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук. Тим часом відомий журналіст Юрій Романенко висловив свою скорботу з приводу загибелі приятеля і згадав про його досягнення в своєму каналі в Telegram.

"Діма був учасником багатьох наших проектів і движух, починаючи від Українського революційного клубу і закінчуючи "Хвилею", куди він написав не один десяток статей на військово-політичну тематику. У 2014 році він створив групу "Інформаційний опір", а потім став нардепом. Влада не зіпсувала Діму і він завжди був на зв'язку", - пише Романенко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, за словами журалиста, з Тимчуком вони познайомилися у 2007 році в проекті "Главред". Потім нардеп працював у якості редактора проекту "Флот2017", який "був зубастий і не раз змушував верещати росіян".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Діма був справжнім, не фейковим патріотом, людиною зі стрижнем. Саме на таких людях тримається наша Україна. Вони роками незримо роблять роботу про яку більшість і не знає, і не погоджується її робити. Це сіль нашої землі. Велика втрата для України і рідних", - підсумував Романенко.

Нагадаємо, всі деталі і реакція українців на загибель Тимчука.

Раніше Знай.uа повідомляв, Геращенко розкрив деталі смерті Тимчука.

Також Знай.uа писав, бойовики "ДНР" масово загинаються від смертельної хвороби.