Політолог Юрій Романенко прокоментував скандальне висловлювання відомого французького філософа, яка стосується сучасних політиків та поділився думками щодо останнього пленарного засідання ВерховноїРади.

Верховна Рада
Верховна Рада

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідною публікацією він поділився на своїй сторінці у Facebook.

Романенко нагадав, що філософ Жан Бодрійяр ще років п'ятнадцять тому говорив, що скоро політики будуть не тільки демонструвати геніталії, але і сам факт демонстрації, включаючи статевий акт буде сприйматися суспільством як демонстрація продуктивності, сили, тобто демонстрації потенції політика, який прагне "запліднити" самку електорату.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Романенка, скоро в Україні дебати будуть проходити не на стадіонах, а на майданчику Pornhub, де доведеться працювати заради народного щастя не тільки ротом і головою, але й іншими частинами тіла.

"Тому якщо ви думаєте про політичну кар'єру в майбутньому, вже сьогодні уважно вивчайте формати Porbhub", - іронізує Романенко.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Засідання нинішньої Верховної Ради нагадують п'янку, коли за вікном вже сіріє ранок, учасники оргії лежать там-сям упереміж і повільно приходять в себе, з жахом думаючи, що через кілька годин треба бігти на роботу, час від часу привертає увагу Ляшко, який блює невпопад, викликаючи в одних регіт, у інших огиду", - резюмував Романенко.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко різко розкритикував прихильників поки чинного президента Порошенка, які сподіваються на перенесення інаугурації Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко зробив заяву про так званих "порохоботів" - користувачів соцмереж, які активно агітували за поки ще чинного президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що відомий політолог і журналіст Юрій Романенко розповів про те, як непомітно впливає на звичайного українця неякісне паливо - в Європі, за його слова, машини в середньому "жеруть" на два літри менше - від цього, каже Романенко, невидимі витрати і погіршення екології.

Росія заборонила експорт нафти в Україну: чого хоче Путін. Сергій Куюн