Відомий політолог Юрій Романенко розповів, які перші кроки варто робити Володимиру Зеленському на посаді президента України.

Про це Романенко написав у своєму Telegram-каналі.

Зокрема політолог зазначив, що варто відзначити людей, які найбільше агітували за поки чинного президента та опонента Зеленського перед виборами. На думку Романенка, вони лише внесли вклад у його "розгром".

"Думаю, що один з перших кроків Зеленського на посаді президента — викликати в АП (Адміністрація Президента - ред.) таких порохоботів, як Сашко Палій, Айдер Муджабаев та інших видатних стовпів порохоботства і нагородити кожного іменною медаллю "За видатний внесок у розгром Порошенко", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше Юрій Романенко пояснював причини поразки Петра Порошенка у президентських перегонах. За словами політолога, оточення президента подає інформацію таким чином, щоб йому подобатися. В результаті втрачається зв'язок з реальністю.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

"Ми всі побачили, що сталося з Порошенком, який сам створив альтернативну реальність, куди провалив 25% виборців. Все, абсолютно все вказувало на те, що ситуація пішла кудись не так. Але Порошенко ігнорував всі знаки, здорову логіку ... .. А далі Земля налетіла на небесну вісь 21 квітня", - пише Романенко.

Нагадаємо, понад мільярд гривень пішли невідомо куди: Департаментом КМДА займеться Генпрокуратура і НАБУ.

Як повідомляв "Знай.uа", що колишній заступник генерального прокурора України соратник лідера "Руху нових сил" Давид Сакварелідзе висловився про те, як "під шумок" Закону "Про мову" були прийняті не менш резонансні рішення, які знищують конкуренцію в Україні, породжуючи монополію.

Також "Знай.uа" писав, що адвокат Зеленського розповів, від чого відмовився майбутній президент заради України: "Ні, це неправильно".