Політолог Юрій Романенко прокоментував тему зради з боку Володимира Гройсмана. Відповідне відео він розмістив на своєму youtube-каналі.

"Гройсман готовий підлізти під Зеленського. Він зробив заяву, щодо того, що старі команди Порошенко і Тимошенко треба злити. А нові команди - це Зеленський, Вакарчук і Гройсман", - зазначив Романенко.

Верховна Рада
Верховна Рада

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Романенко нагадав, що Юлія Тимошенко назвала Володимира Гройсмана ниркою Петра Порошенка, після того як той намагався підлеститись до Володимиру Зеленському і назвав Порошенко і Тимошенко старими політиками. У свою чергу Порошенко вустами Ірини Геращенко назвали Гройсмана зрадником і що поїхали головою. Мені здається, що вони тепер всі разом замочать Гройсмана, а 95 квартал зробить номер на цей рахунок. Розбираємося в цьому

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами Романенка, Гройсман раптом вирішив, що його візьмуть у нову команду. "Титанік" розвалюється і йде на дно, а в нього ще жевріє надія, що його візьмуть на борт.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для Гройсмана підходить момент, коли все закінчується. За словами журналіста, він кидається у крайнощі. Навіть Яценюк веде себе гідно - без метань зі сторони у сторону, бо вони виглядають, як блюзнірство.

"Гройсман плазує перед тим, хто сильніший, бо хоче будь-яким чином пролізти в політику. Як таргани намагаються розлізтись у різні боки", - підсумував Романенко.

Нагадаємо, політолог Юрій Романенко різко розкритикував прихильників поки чинного президента Порошенка, які сподіваються на перенесення інаугурації Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український політолог та журналіст Юрій Романенко зробив заяву про так званих "порохоботів" - користувачів соцмереж, які активно агітували за поки ще чинного президента України Петра Порошенка.

Також "Знай.ua" писав, що відомий політолог і журналіст Юрій Романенко розповів про те, як непомітно впливає на звичайного українця неякісне паливо - в Європі, за його слова, машини в середньому "жеруть" на два літри менше - від цього, каже Романенко, невидимі витрати і погіршення екології.