У мережі буковинка розкритикувала харчування і показала, як виглядає лікарняна їжа в пологовому будинку.

"Заставна, пологовий будинок. Ось як годують на вечерю (чай, хліб, пюре, в якій навіть грама масла не видно) і все. В обід все теж, тільки замість пюре-макарони. Питання, ми в якій країні живемо і в якому столітті?! З чим не зіткнись, скрізь ДНИЩЕ. Це так опустити країну, в прямому сенсі цього слова, за всіма параметрами. Ганьба!!! Зарезюмирую фразою зі знаменитого фільму "Біле сонце пустелі": - Я мзду не беру, мені за Державу прикро!!!",- написала Ірина у фейсбук-спільноті СтопХам Буковина.

Вечеря в пологовому будинку, фото з Фейсбук
Вечеря в пологовому будинку, фото з Фейсбук

У коментарях користувачі підтримували обурення жінки, скаржилися на харчування та умови в лікарнях, а деякі коментували, що дана вечеря ще й не така погана.

"Це ще вас прекрасно годують! Лежали з дитиною в дитячій хірургії. Три рази на день давали кашу артек і чай. Вранці підсолоджену молочну, але молоком там і не пахло. Увечері і на обід на воді солону. В обід рідкісний супчик ще розбавляв це різноманітне меню. Тому, ваші пюре з макаронами нам тоді були б за щастя ... Ось так і живемо ...", - написала Інна Тимчук.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Харчування в лікарнях частіше критикують. Є ті, хто хвалить пюре, супчики і каші, але частіше породіллі діляться думкою, що так як харчування мами має бути повноцінним, необхідно про це подбати самостійно.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" стала мамою вдруге: відомі стать, зріст і вага малюка. Популярна українська хореограф і танцівниця, переможниця шоу "Танці з зірками 2018", партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін поділилася з шанувальниками радісною і довгоочікуваною новиною.

Також портал Знай.ua писав, що закарпатські пологові будинки переповнені немовлятами, матусі сяють від щастя -вперше за 7 років. На Закарпатті народилася рекордна кількість дітей.

Також портал Знай.ua писав, що сім'я Харківського священика показала приклад доброти - відбудували храм і виховали п'ятьох дітей. Сім'я священика показала, як гідно подолати труднощі.