На Буковині розшукали зниклу дівчинку. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

На Буковині поліцейські розшукали малолітню жительку Сторожинеччини. Вранці 13 жовтня, до чергової служби Сторожинецького відділу поліції звернулася місцева жителька та повідомила про зникнення її малолітньої доньки.

На пошуки дівчини було негайно орієнтовано особовий склад поліції Чернівецької області, співробітників сектору ювенальної превенції Головного управління обласної поліції та Сторожинецького відділу поліції, а також громадськість.

Правоохоронці опитали друзів та знайомих дівчини, а також перевірили можливі місця перебування розшукуваної. Поліцейським завдяки проведеним заходам вдалося розшукати малолітню на одній із вулиць міста Сторожинець. Дівчина весь цей час гуляла з подругою.

Наразі розшукувана перебуває вдома з батьками. За час відсутності жодних протиправних дій щодо неї не вчинялося.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Харківщині поліція відшукала підлітка - посварився з батьками і втік. Стало відомо, що дванадцятирічний хлопчик ховався від батьків вдома у дівчини.

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом зникла матір двох дітей. 37-річна Альбіна Корнієнко 13 жовтня близько 18:00 пішла з дому і до теперішнього часу не повернулася. За однією з версій правоохоронців, жінка попрямувала в смт Слобожанське Зміївського району.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі аферистки у формі комунальників вкрали у пенсіонерки "гробові" гроші: "Покажи лічильники" Вони обдурили її приблизно на 150 тисяч гривень.