У Чернівцях раптово пішла з життя викладачка Чернівецького національного університету імені Федьковича Тетяна Будник. Жінка перебувала на пенсії, але продовжувала працювати у стінах альма-матер. Їй було 66 років.

Читайте Знай в Google News!

Сумну новини повідомила колега покійної Лариса Коврик-Токар на своїй сторінці у Facebook.

Скріншот Facebook.

"Новина, від якої я просто не можу говорити. Не стало прекрасної, доброї, чуйної людини, неперевершеного педагога та щирої колеги - Тетяни Будник. Це втрата, з якою не хочеться миритися", - написала жінка.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Чернівцях померла викладачка, фото: Facebook.

Тетяна Будник була асистенткою кафедри сучасних іноземних мов та перекладу. Корінна чернівчанка, у 1971 році закінчила Харківський державний університет ім. Каразіна за спеціальністю французька мова і література. На кафедрі іноземних мов жінка працювала від часу її заснування, з 2001 року. Її поважали та любили колеги і не одне покоління студентів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "На його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66-му році життя.

Також портал Знай.uа писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.uа писав, що Садовий отямився перед другим туром, судитиметься з Кабміном: "Локдаун на вихідні – абсурд" Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.