Львівська міськрада збирається подавати позов до суду на рішення Кабінету Міністрів від 11 листопада про введення в Україні карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий на своїй Facebook-сторінці.

"Львівська міська рада готує позов до суду на рішення Кабміну про карантин вихідного дня. Чекаємо на повний текст постанови уряду, бо її ще немає. Вже говорив і ще раз повторю. Локдаун на вихідні - абсурд. Таке враження, що у нас важливі рішення спочатку приймаються, а потім чиновники починають аналізувати, що ж вони наробили", - написав мер.

Також він зазначив, що за вихідні заклади сфери обслуговування отримують близько 40% свого тижневого доходу, і "це не історія про розваги - це живі гроші, які годують тисячі сімей".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Хто компенсувати ці втрати? Про подальші кроки повідомимо, коли буде деталі рішення уряду. Бережіть себе та рідних!",- додав мер Львова.

скріншот поста Садового

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Андрій Садовий пустить з молотка візитку Львова: готель важливіший.

Як повідомляв портал Знай.uа, теща п'ятого президента України Петра Порошенка померла від коронавірусу, поки він підтримував Софію Федину в суді, який мав відбутися у Львові.

Також портал Знай.uа писав, що львівський стадіон можуть адаптувати для прийняття хворих з коронавірусом. Таке рішення буде прийнято, якщо місця в клініках закінчаться.