У мережі розповіли, як легко приготувати паштет зі шкварок. Рецепт приємно вас здивує.

Таким чином, повідомляється, що таке калорійне блюдо можна собі дозволити тільки в холодну пору року, щоб ніхто не помітив зайві грами. Але, як кажуть автори рецепта, цього того варто.

Як приготувати паштет з шкварок, фото: скріншот з відео
Як приготувати паштет з шкварок, фото: скріншот з відео
як приготувати паштет зі шкварок, фото: скріншот з відео

Для приготування вам знадобляться Качині, свинячі, або ж гусячі шкварки, а також ряд інших інгредієнтів. А саме: шкварки - 300 г; терта або подрібнена в блендері цибулина — 1 ч.л.; гірчиця — 1 ст. л.; варена картопля — 100-150 г; мелений червоний перець, сіль.

Для того, щоб приготувати все це, вам знадобляться шкварки і зварений в мундирі картопля, все це подрібнити, або ж просто кинути в блендер.

Популярні новини зараз

Солістка гурту KAZKA Заріцька сильно схудла на "Танцях з зірками": скоро наздожене Могилевську

Племінниця Софії Ротару Sonya Kay показала себе маленьку на руках у батька-красеня: "Навчив боротися"

Померла найепатажніша українська фотомодель: у свої 73 давала приклад молодим

Тіна Кароль мовчазно "знищила" самовпевнену Олю Полякову на конкурсі: "Вічно кричить"

Показати ще

Як приготувати паштет з шкварок, фото: скріншот з відео
Як приготувати паштет з шкварок, фото: скріншот з відео
як приготувати паштет зі шкварок, фото: скріншот з відео

Перемішати всю цю суміш слід з цибулею, гірчицею: а також червоним перцем. Потім, посолити трохи, за смаком, і поставити ваше блюдо в холодне місце.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, котлети по-київськи за простим рецептом

Як повідомляв портал Знай.иа, борщ потрапить до переліку нематеріальної культурної спадщини України

Також Знай.иа писав, секрети приготування " оселедця під шубою", які повинна знати кожна господиня