У Чернівцях для лікарів швидкої допомоги закупили комп'ютерний томограф.

Про це розповів заступник головного лікаря Вадим Ступницький, передає Суспільне. Тепер у закладі безкоштовно надаватимуть діагностичні послуги.

Зазначимо, томограф поки що не зібрали, його почнуть використовувати у 2021 році. Вартість томографа становить майже 19 мільйонів гривень. Закупівлю зробили в межах програми з реконструкції приймального відділення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що лікар-інфекціоніст розкрила правду про пандемію і захопила мужністю

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал Знай писав про те, що на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив-Україна оніміла від подробиць. Руки крихти були обмотані дротом, який сунули в розетку. Саме Василь придумав таку страшну смерть і собі, і дитині.

Також портал Знай писав, що у Харкові хворий на коронавірус пенсіонер викинувся з вікна лікарні: "не витримав" Він хворів на коронавірус у важкій формі, але був спокійний і раніше спроб суїциду не робив.

Також портал Знай писав, що у Львові студент музичної академії вистрибнув з 6 поверху-скрипка обірвалася назавжди. 21-річний юнак навчався на 3 курсі ЛНМА на кафедрі духових та ударних інструментів".