У Дніпрі в одному з супермаркетів міста виявили хліб з живими тарганами.

Про це повідомляють "Новини Дніпра".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Дніпрі в одному з магазинів АТБ чоловік придбав хліб із "живим родзинками" всередині. Покупець виявив на своєму хлібі тарганів. Вони просто бігали по буханці під упаковкою.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Цей інцидент не на жарт розлютив чоловіка і він вирішив зафіксувати свою "знахідку" на хлібі на відео, і розмістив із соціальних мережах, щоб більше ніхто не попався на хліб з тарганами.

Хлеб с живым изюмом?🤭 Или всё-таки тараканы? Магазин #АТБ

Geplaatst door Новости Днепра и Украины op Zondag 9 juni 2019

Нагадаємо, що українці дуже часто стикаються з неякісною продукцією на полицях магазинів. Жителі столичного Печерська переконалися на власному досвіді, що дорогий товар - ще не означає, що він якісний.

Як раніше повідомляв портал «Знай.ua», українці часто скаржаться на обмани в різних супермаркетах: то обважать, то ціни не відповідають цінникам, то простроченням торгують. цього разу обман чекав українця прямо на касі супермаркету "Сільпо", про що він поспішив повідомити в одному з спільнот мережі.

Також портал «Знай.ua» писав, що обурена мешканка Херсона розповіла, як звичайний похід в магазин перевернув її життя.