У Запоріжжі пограбували відомого українського актора Андрія Ісаєнка, який бере участь у зйомках нового українського серіалу "Абсолютно брехлива історія".

Про це повідомляє портал "УНН"».

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ЛЮДИ, НУЖНА ПОМОЩЬ !!!!! У нашего земляка, актера, Andriy Isaenko украли документы и прочие личные вещи!!! Кто владеет какой-либо информацией, пожалуйста, ОТЗОВИТЕСЬ!!!! ДАВАЙТЕ НЕ ОСТАНЕМСЯ РАВНОДУШНЫМИ !!!! P.S. РЕПОСТ ПРИВЕТСТВУЕТСЯ!!!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Viktoria Samoylenko op Vrijdag 9 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Вчора при загадкових обставинах, напевно не можу розповісти все як було, мене гоп-стопнули в рідному місті. Чудово. Я звертаюся, якщо раптом хтось з вас щось знає про мої документи, права, техпаспорт, ключі, відгукніться", - сказав актор.

Нагадаємо, що у самому центрі Києва, біля Адміністрації президента, пограбували телеведучу 5 каналу. Інцидент стався біля гімназії "Консул" на вулиці Круглоуніверситетській. Як стало відомо, злодії залізли до машини журналістки Яніни Соколової.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом чоловік, якого підозрювали у скоєнні тяжких злочинів, у тому числі і вбивства, увірвався в квартиру до жінки.

Також портал "Знай.uа" писав, що на Львівщині чоловік зухвало напав на дитину і відібрав у неї мобільний телефон.