У Дніпрі знайшли хлопчика Руслана Чорного, який втік з лікарні.

Про це повідомили в прес-службі волонтерської групи “Пошук зниклих дітей”.

У вівторок, близько 9:45, 13-річний хлопчик пішов з обласної дитячої лікарні і не повернувся. Медики повідомили про це в поліцію.

Як з'ясувалося, раніше Руслан не раз вже втікав з дому. У Дніпрі його шукали поліція і волонтери. Вони неодноразово перевіряли різні райони, в тому числі і автовокзал, але безуспішно.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!


У середу, 21 серпня об 11 годині на гарячу лінію волонтерської групи “Пошук зниклих дітей”, зателефонувала жінка. Вона розповіла, що бачила зниклого хлопчика. Волонтери приїхали на місце, яке вказала жінка і знайшли Руслана.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


"Продавець кафе на автовокзалі побачила наше орієнтування і впізнав хлопчика. Волонтери швидко прибули на місце і знайшли Руслана. Величезне спасибі небайдужій і уважній жінці!", - пишуть на своїй сторінці в Facebook представники волонтерської групи.

Як повідомляв Знай.ua Харкові побили батька з дитиною, по-звірячому знущалися і нацькували собаку.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в Одесі пропала жінка, вже місяць мовчання.

Також, Знай.ua повідомив, як чоловік розправився з дружиною і зробив собі харакірі.